Aquest divendres 22 de febrer els dos grups del Cicle de Grau Mitjà en Gestió Administrativa hem assistit a la 1ª Fira d’Empreses Simulades que ha tingut lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat.

Hem anat a presentar les nostres dues empreses virtuals “Roptex” i “EPIS Olot” dedicades a la comercialització de roba de treball i equips de protecció individual, respectivament.

La jornada ha consistit en la presentació de totes les empreses assistents davant el públic i un jurat format per membres de l’organització de l’acte, seguit d’una sessió de Networking que ens ha permès donar a conèixer les nostres empreses i, alhora, contactar amb la resta d’empreses simulades.

Finalment hem assistit a una xerrada sobre Emprenedoria a càrrec del Sr. Òscar Sánchez de l’Escola d’Emprenedors  i a l’entrega de premis a les millors presentacions en la qual una de les nostres empreses, EPIS Olot, ha obtingut un mereixedor 4t premi ja que competíem amb empreses creades per alumnes de Grau Superior.

La valoració dels alumnes i de les professores acompanyants ha estat molt positiva i esperem repetir la nostra presència en properes edicions.