El 26 d’abril els alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes van visitar empreses de diferents sectors. L’objectiu era fer-se una idea del tipus de feina que poden tenir en un futur.

Primer vam visitar Hipra, la multinacional farmacèutica veterinària ubicada a Amer. Ens van ensenyar alguns projectes d’última tecnologia, com la vacunació sense agulles, el magatzem automatitzat, la monitorització de vacunes en els animals, etc…

Després vam anar a Girona, cap al Parc Científic i Tecnològic. Just abans d’arribar, però, el conductor de l’autobús es va equivocar i vam acabar a dalt de la Muntanya dels Àngels. Com que anàvem bé de temps, els alumnes van poder prendre alguna cosa al bar, tot gaudint de les vistes de Girona.

Finalment vam baixar al Parc Científic. Allà, amb una pausa per dinar, vam visitar tres empreses del sector informàtic: Glam Software, Sixtèmia i DSET Solutions. Aquestes empreses es dediquen a la implantació de Sistemes de Planificació de Recursos Empresarials (ERP), desenvolupament d’aplicacions per a smartphones i gestió energètica, respectivament.

La visita a les instal·lacions de les diferents empreses i les explicacions que ens van fer van evidenciar les grans diferències que hi ha en el tipus de treball en funció de l’empresa.

Va ser una sortida molt profitosa.