Al PTT Garrotxa fa 25 anys que acompanyem desenes de joves en aquest procés personal que és la joventut. Portem 25 anys donant suport a aquells projectes vitals de cadascun dels joves que han passat pel PTT.

Al llarg d’aquests 25 anys, el PTT ha estat i continua essent un referent comarcal en l’acompanyament i formació de joves que per múltiples circumstàncies, vitals, estructurals… no han acreditat l’ESO.

Des del PTT agraïm a totes aquelles persones, administracions, col·lectius i empreses que creuen en el nostre projecte. Un projecte públic, cofinançat entre l’administració local, prenent-ne part l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Educació.

El PTT Garrotxa posa, sempre, en el centre de la seva intervenció, les necessitats individuals de cadascun dels joves que en formen part, i que any rere any omplen el PTT de vida, energia i il·lusió.

Convençuts del nostre treball, veient com cada curs la gran majoria dels alumnes assoleixen els seus objectius personals, laborals i formatius, continuem amb la mateixa il·lusió que aquell setembre de 1997, quan s’engegava un projecte pioner i engrescador.

Volem celebrar, doncs, amb tots vosaltres, aquesta petita fita, esperant complir molts més aniversaris plegats treballant per la joventut de la comarca, la seva inserció, formació i acompanyament.