El divendres 20 de juny l’Institut Bosc de la Coma va fer l’acte de comiat dels alumnes que acaben els seus estudis post obligatoris: 70 alumnes de batxillerat, 40 tècnics de grau mitjà i 60 tècnics de grau superior dels cicles de la família d’administració, comerç i informàtica.

En l’acte hi van participar: Pere-Joan Cardona, investigador biomèdic català, al científic manresà que lidera la recerca d’una vacuna contra la tuberculosi latent. Pere-Joan Cardona és cap de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l’hospital Trias i Pujol, de Barcelona.

La directora de l’institut, Fina Soler, en nom de la comunitat educativa va felicitar als alumnes i a les seves famílies desitjant que en el futur sàpiguen adaptar-se als reptes que els esperen i ser i fer feliços als que els envolten.

Es lliurà als alumnes com a record de la seva estada a l’Institut Bosc de la Coma d’una litografia de l’artista Elies Plana amb un poema de l’escriptora i filòloga  Gemma Arimany.

L’acte va tenir l’acompanyament musical dels alumnes de l’institut dirigits per Carmina Font amb peces musicals relacionades amb l’àmbit acadèmic.

Any rere any ens marca l’emotivitat de l’acte  que ens permet a professors, pares i familiars poder desitjar als nois / noies (joves) que han finalitzat una etapa de la seva formació un bon camí en el seu futur acadèmic i professional.