Un any més, els alumnes de 2n del CFGM de Gestió Administrativa van participar a la V trobada d’empreses simulades d’Empresaula a l’Auditori Axa de Barcelona. La trobada té lloc en dues jornades i les empreses es divideixen en grups i van alternant tandes de networking i presentacions. A la tanda de presentacions, que consisteix en una mena d’elevator pitch davant la resta d’empreses de 2 minuts de durada, l’empresa Oficepluss del nostre institut, va aconseguir el segon lloc del seu grup. Cartonbox, l’altra empresa representant del centre, també va tenir una actuació molt destacada. A continuació podeu veure el vídeo amb les presentacions de les dues empreses:

 

Empresaula és una plataforma on els futurs emprenedors interactuen entre si perquè la seva empresa virtual funcioni com faria una empresa real, és a dir, una simulació empresarial. L’objectiu de la trobada i de la plataforma consisteix en trobar una fórmula que combini noves formes d’educació, motivació i participació dels alumnes, i el desenvolupament d’actituds professionals, amb concordança amb les exigències de les empreses actuals.

Tant professors com alumnes valorem molt positivament la participació en aquesta activitats i ja comencem a pensar en la pròxima edició. Enhorabona a tots!