Les alumnes Loubna Afelad El Haji, Irene Casals Porterias i Aina Jiménez Panadero van guanyar el premi de projectes finals de cicles formatius en la categoria d’anàlisi i gestió dels XXII Premis Salvador Reixach que es van lliurar el dissabte 1 d’octubre.

asgasd

Foto: Irene Casals i Aina Jiménez amb Marc Valls (director) i Luis De Diego (Cap d’estudis FP)

Aquest projecte final del CFGS de Comerç Internacional tractava sobre l’execució de l’exportació d’instruments de vent tradicionals, agafant com a referència una empresa de la comarca. Per la seva execució, aquestes alumnes van estudiar tres països (Canadà, Rússia i Corea del Sud) per decidir a quin d’ells era millor exportar. Com a valor afegit, mentre estaven fent el projecte va començar la guerra entre Rússia i Ucraïna i això les obligar a adaptar-se ràpidament al nou panorama del comerç internacional com en una situació real.

L’equip docent de Comerç Internacional les felicitem per aquest premi tan merescut i els desitgem el millor en les seves vides professionals, aquestes noies tenen un gran talent!

A més, Laia Muñoz Campmany i Anna Pastoret Clavaguera de batxillerat van ser finalistes a les seves respectives categories pel seu de recerca.

Agraïm la feina que fa el PEHOC en l’organització dels Premis Salvador Reixach que posen en valor el talent dels alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat.