Divendres 28 de maig, vam celebrar el Dia Internacional contra l’Asssetjament Escolar al nostre institut. Els alumnes de 1r i 2n havien gravat prèviament uns vídeos sobre el tema i per altra banda, els de 3r i 4t havien realitzat una cerca i posterior selecció de vídeos sobre el mateix tema per tal de fer-ne una reflexió davant dels seus companys.

Finalment, tots ells van visionar els vídeos dels de 1r i 2n i van votar-los en diferents categories.

El vídeo del grup 1S3B ha estat el guanyador com a millor vídeo.

En altres categories tenim aquests vídeos:
1S5, com a més emotiu i millor edició
2S3, com el més divertit, més optimista i més original.
1S2A i 1S2B, millor guió.
1S2A, com a millors actors.

Aquí us posem enllaç a la llista de reproducció per si us voleu mirar els vídeos guanyadors i la resta de vídeos que van concursar:

https://www.youtube.com/watch?v=4Fzgade4jBE&list=PLgkbTEIWlnXDCpygsPROQJeJvnpSPqJ1C

Es va treballar la cohesió del mateix grup classe, la creativitat i molts altres aspectes. Hem de tenir present que l’assetjament escolar va molt més enllà de les agressions físiques i moltes vegades, és difícil de detectar. En pròximes edicions serà important que es puguin visibilitzar tot tipus d’assetjaments que passen en els nostres centres avui en dia. Les creacions audiovisuals han de comptar amb un treball previ de reflexió i guió per tal que les situacions siguin el màxim de reals possibles i, entre totes, puguem lluitar en contra de qualsevol forma d’assetjament!

STOP BULLYING