Aquest passat dimarts els alumnes de llatí i grec de batxillerat vam anar a Tarragona a visitar l’ important conjunt arqueològic que es conserva d’època romana i que ha permés que l’any 2000 fos anomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Abans d’arribar a la ciutat vam veure l’arc de Berà i ens vam aturar a l’aqüeducte de les Ferreres. Vam creuar-lo de banda a banda pel canal que portava l’aigua a la colònia. Un cop a la ciutat vam fer una visita guiada per la muralla que envoltavava la colònia i vam fer especial atenció al circ i a l’amfiteatre on vam cantar, asseguts en unes grades que tenen més de dos mil anys, el famós Gaudeamus. A la tarda vam compartir amb més de dos mil estudiants de clàssiques la posada en escena d’una comèdia de Plaute, a l’Auditori, al Camp de Mart. Després d’aquest viatge en el temps vam arribar a Olot cap a dos quarts de nou del vespre. L’endemà, a primera hora del matí, asseguts de nou a l’aula !

Hem organitzat un concurs fotogràfic i en breu podreu veure les millors fotografies que evidencien aquest passat romà a casa nostra.

tarraco12