Com cada any, volem fer-vos arribar els nostres millors desitjos per a aquestes festes nadalenques i per a l’any vinent. I ho fem amb les nadales guanyadores dels concursos proposats des de l’àrea d’Educació Visual i Plàstica a alumnes de 1r, 3r i 4t d’ESO i des dels cicles d’informàtica.

Sovint veiem la informàtica com una cosa freda i distant, a Internet ho podem trobar tot i amb uns pocs clics ja obtenim un resultat acceptable.

Els cicles d’informàtica volen demostrar que això no és així, i que amb moltes ganes i un xic d’inspiració poden fer postals de Nadal molt boniques i autèntiques, art digital, el podríem anomenar.
Els alumnes tenien el repte de “vestir” uns senzills textos d’una pàgina web que se’ls donava amb negre sobre blanc. No podien tocar ni una coma d’aquesta web i mitjançant la tecnologia de presentació de la web (el CSS) havien de tenir la paciència, l’enginy i la destresa de convertir les pàgines en autèntics “christmas”.
I per acabar-ho d’adobar, als més veterans de la casa, els de segon de desenvolupament d’apliacions web, els vam demanar que hi posessin la màgia del moment: que fessin nevar. I és que, com ja heu sentit a dir, amb la programació “tot és possible”!
Si us llegiu els textos i visiteu els enllaços de les següents pàgines entendreu el significat i el mèrit dels seus projectes.

Visiteu-les a:·http://rst.infobosccoma.net/nadal16/

nadal-web