El passat 16 de febrer els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió administrativa varen participar a la Fira d’empreses simulades que va tenir lloc a l’Auditori AXA de Barcelona i varen aconseguir el 1r Premi, amb una dotació de 75.000 euros virtuals.

Més de 60 centres d’arreu de Catalunya i d’altres Comunitats Autònomes van assistir a la jornada amb l’objectiu de presentar les empreses davant el públic i un jurat format per membres de l’organització de l’acte. Posteriorment, van participar en un espai de “networking” per establir i reforçar les relaciones comercials entre empreses i tancar operacions de compravenda.

Els alumnes de Gestió administrativa del nostre institut varen presentar les dues empreses virtuals: DeCarton, SLS, que comercialitza caixes de cartró i Splah,SLS, dedicada a la comercialització de productes de serigrafia i merxandatge.  Ambdós equips  varen fer presentacions molt dinàmiques i ben executades, i finalment DeCarton va guanyar el 1r Premi del seu torn.

La valoració dels alumnes i de les professores acompanyants ha estat molt positiva i esperem repetir la nostra presència en properes edicions.

Felicitem a tots els participants!

A continuació podeu veure el vídeo amb les presentacions de les dues empreses, l’enllaç al blog l’actualitat a Empresaula i també fotos de la Fira fent clic aquí.

Presentació empresa Decarton
Presentació empresa Splash