El passat dimecres 29 de març es va disputar a l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa, la novena edició del concurs de programació per a cicles formatius d’informàtica, ProgramaMe. Aquest any, hi van participar 21 equips d’arreu de Catalunya, entre els quals l’equip del nostre centre format per tres alumnes del cicle formatiu de DAW (Desenvolupament d’aplicacions web): l’Àlex Calvo, en Mohamed Lemroudi i en Yossef Joubayr.

En aquest concurs, els alumnes disposen de 4 hores per resoldre el major nombre dels problemes proposats a través de programes informàtics. El guanyador és l’equip que resolgui correctament més problemes.

Aquest any, el nostre equip va quedar en 4a posició, la qual cosa els ha permès classificar-se per a la final espanyola que se celebrarà el 9 de juny a la Universidad Complutense de Madrid. És el quart any consecutiu que el nostre institut es classifica per a disputar el torneig en la seva versió estatal i la sisena en total.

Des del centre volem desitjar-los molta sort per a la final!