El passat divendres 13 d’abril, els alumnes Alba Espinar, Aroa Aguilera, Sergi Heras, Gisela Gutiérrez i Ariadna Quer, de 4t d’ESO del nostre institut van participar a la fase final de la competició catalana de Miniempreses organitzada per la Fundació Junior Achievement, amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els joves.

Els participants de la competició van presentar un projecte d’emprenedoria que han anat desenvolupant al llarg del curs. En el cas del nostre equip, es va presentar el projecte VOLCANO, un joc de cartes creat amb un doble objectiu: passar una estona divertida, i alhora donar a conèixer determinades característiques dels volcans de la Garrotxa.

A la fase final de la competició catalana hi van accedir 20 projectes, d’un total de 168 inscrits inicialment. A la competició, la qual consistia en una sèrie d’entrevistes amb un jurat, format per representants de diverses empreses, i una presentació del projecte, l’equip del projecte VOLCANO va aconseguir la cinquena posició, i es va classificar per la fase final estatal que se celebrarà el proper mes de juny a Madrid.