La UAP és una cantata solidària que es duu a terme conjuntament entre diversos instituts de secundària, la finalitat de la qual és conscienciar els adolescents dels problemes i les dificultats que han patit i pateixen moltes persones a diversos llocs del món. A través de la música, s’explica una història que els fa reflexionar i prendre consciència de problemàtiques que, d’alguna manera, ens afecten a tots.

La UAP d’aquest any portava per títol GALILEU GALILEI. FE, RAÓ, CIÈNCIA. L’espectacle reflexiona sobre la fe, la raó i la ciència. L’objectiu de la UAP 20 és plantejar preguntes sobre aquests temes generals que durant l’època medieval els científics es van preguntar, i fa que els joves d’avui reflexionin sobre si allò que ens expliquen com a veritat absoluta és cert.

A la UAP 20 hi han participat un total de 1200 alumnes de diversos instituts de la província, distribuïts entre Figueres i Girona. Cada alumne que ha participat en la UAP ha fet una aportació d’1,5 euros que revertirà a diversos projectes solidaris.

Aquí teniu una mostra de fotos i petits vídeos del concert.