El passat dia 3 de febrer es va disputar al nostre centre el Concurs Programa’M Bosc de la Coma, el qual va servir com a fase classificatòria per escollir l’equip d’alumnes que representarà l’institut al Concurs ProgramaMe 2016.

ProgramaM2016

Com es pot veure en la imatge, el marcador final va ser molt apretat. L’equip guanyador, amb 2 problemes resolts dels 5 proposats, va ser QuickSort Team, format per Eduard Corominas, Adrià Llongarriu i Charli Proaño, alumnes de 2n de DAM. Darrere l’equip guanyador, empatats en nombre de problemes resolts,  hi va haver Code Programming Unit, equip format per Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares, alumnes de 1r ASIX. Un altre equip de 1r ASIX que va participar al concurs i que va quedar en tercera posició va ser Javeros, format per Dídac Porras, Abel Pagès i Kevin Martínez. També cal destacar l’altre equip que hi participà, l’Equip 1, format pels alumnes de 2n d’ASIX Èrik Pera, Joel Badosa i Valentí Julià.

L’equip docent d’informàtica vol agrair molt la seva assitència i animar l’equip que ens representarà a que entrenin fort per poder fer un bon paper el dia 16 de març, dia en què es disputarà la final catalana de ProgramaMe 2016 a Terrassa.