Tots els estudiants que vam crear el projecte “Artis Cooperativa” vam tenir l’oportunitat de participar a la gravació del programa “La Finestra”, on vam poder explicar com va començar aquest projecte tan innovador.

La Xènia, la persona que dirigia l’entrevista, va començar presentant el nostre projecte amb el vídeo de la fabricació d’espelmes amb cera d’abella i a partir d’aquí vam poder enllaçar totes les activitats que duem a terme a l’institut.

En primer lloc ens vam centrar en el funcionament de la creació de la cooperativa, és a dir, els documents i tràmits que vam haver de crear per ser una cooperativa legal (acta de constitució, estatuts…).

En segon lloc vam fer referència a la fabricació de les espelmes i la col·laboració amb els alumnes de 2 d’ESO i el seu projecte mel en equip.

I en tercer lloc i per acabar, vam parlar de la manera en què gestionem la part comercial de l’empresa, és a dir, on comprem els nostres productes i a on els venem. En aquest cas vam comentar les fires on hem anat durant aquest curs i la fira final dels projectes de cooperatives, de tots els centres de la província de Girona, que es celebrarà el proper 22 de maig.

http://olottv.xiptv.cat/la-finestra/capitol/cooperativa-alumnes-bosc-de-la-coma