El passat dijous 20 de desembre es va celebrar a l’Edifici Imagina de Barcelona la quarta edició dels Premis Dona TIC, guardons impulsats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l’associació Tertúlia Digital amb el doble objectiu de reconèixer el paper de les dones en l’àmbit tecnològic i esperonar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. En l’acte, que fou presidit pel conseller Puigneró, es van lliurar premis de set categories, entre les quals es trobava la de Premi Dona TIC Estudiant d’FP, el qual va aconseguir l’alumna de l’Institut Bosc de la Coma, Cristina Martín, que actualment està estudiant el cicle formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web en aquest centre olotí.

La guardonada, és la creadora de l’aplicació per a dispositius mòbils VolcanOlot que gamifica el turisme als volcans de la Garrotxa. Aquest fou el projecte final que va desenvolupar dins el cicle formatiu de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

Val a dir, que aquest no és l’únic premi que ha rebut la premiada, ja que el passat mes d’octubre va aconseguir el premi a millor projecte final de cicle formatiu en l’àmbit tecnològic, dins els Premis Jordi Pujiula, convocats pel PEHOC.