Com cada any, al centre hem celebrat la diada de sant Jordi amb un seguit d’activitats.

Hem presentat la revista que hem estat fent durant el curs. Aquest any el tema ha estat “El viatge” i hi han col·laborat professors, alumnes , l’AMIPA del centre i el personal no docent. Hi ha articles de tota mena: viatge geogràfics, solidaris, emocionats, espirituals… i el resultat ha estat una “mega revista” monogràfica. La comissió d’alumnes que hi ha treballat ha estat de 30 nois i noies, amb representació d’ESO, batxillerat i cicles formatius.

Durant l’acte de presentació, al pati del centre, es va fer un simulacre de vol en què després de la salutació del comandant, unes turistes-presentadores van aprofitar per parlar de la revista. Ocupades en aquesta tasca, el vol els va passar “volant”. Vam comptar també amb la interpretació de la cançó “Perfect” per part dels alumnes de l’optativa de música de 4t. Es van lliurar els premis del Concurs Literari de Sant Jordi 18, del concurs de fotografia matemàtica i del millor disseny per al Logo dels Boc Roll que vendran els alumnes de 3r.

Per acabar d’arrodonir la diada, els alumnes de 4t van representar tres peces breus de teatre que havien estat treballant durant el curs. Ho van fer en dues tandes, davant dels alumnes de 1r i 2n d’ESO. L’experiència teatral va ser molt ben valorada pels participants. Els alumnes de 3r van sortejar tres pastissos de llaminadures entre tots aquells que van participar. I van vendre roses i llibres, per anar fent bossa pel viatge del final d’etapa, a 4t.