El dimarts 26 d’abril, va tenir lloc a l’Institut Bosc de la Coma la reunió anual de la comissió de seguiment de la formació DUAL. Els estudis de cicles formatius (FP) en modalitat DUAL fan que els estudiants completin la seva formació a l’institut amb pràctiques reals a les empreses. La trobada va servir per repassar la situació dels estudis en modalitat DUAL del curs actual i la previsió pel curs vinent. Actualment un 15% dels alumnes dels cicles de grau superior de l’institut cursa els seus estudis en modalitat DUAL.

Amb la intenció de fer més productiva la trobada, es va preparar un speed dating on els representants de les empreses i els alumnes candidats a fer DUAL el curs vinent es van poder conèixer i intercanviar inquietuds i interessos, alguns d’ells acabaran formant-se a aquestes empreses. Els cicles formatius de grau superior de les tres famílies professionals que s’imparteixen a l’institut ofereixen l’opció de fer formació DUAL a les empreses; família professional d’Aministració i gestió, família professional de Comerç i màrqueting i família professional Informàtica i comunicacions.

Han assistit a l’acte la prospectora dels Serveis Territorials d’Educació, Montserrat Carbonell, el director i coordinadors dual de l’Institut Bosc de la Coma i representants de les empreses que col·laboren en la formació DUAL de l’institut i empreses que han mostrat el seu interès per incorporar-s’hi.

Per part de les empreses han assistit representants de: ADS, ALZAMORA CARTON PACKAGING, BELLAPART, DELSYS, ENGINYERIA INFORMÀTICA OLOT, HOLDING MASOLIVER OLIVAS, INTEPLAST, MANXA, MONTER, ON BROK, OTC ENGINEERING, PAGÈS VALENTÍ, ROS CHIMNEYS, TAVIL, TRANSPORTS TRESSERRAS, VOLCANIC INTERNET i ZOETIS

Totes les parts n’han fet una valoració molt positiva