El 21 d’abril de 2023 es va celebrar la diada de Sant Jordi amb la presentació de la revista de l’Institut Bosc de la Coma.

Els alumnes de l’optativa de revista de 2n d’ESO varen presentar la revista d’aquest curs Com ets, Àfrica? mostrant imatges dels treballs realitzats pels alumnes de 1r d’ESO a la matèria d’Educació Visual i Plàstica i amb l’audició de la cançó Mama Àfrica enregistrada pels alumnes d’Arts escèniques de 1r d’ESO del 2n trimestre. Aquesta presentació va anar acompanyada per una actuació artística en directe dels alumnes pintant elefants amb fang als vidres de la Sala d’Actes sota el lema #ballemambelsulls.

D’altra banda, els professors de cicles Joan Fernández i Rosa Plana varen explicar la tasca que han realitzat els alumnes de CFGM de Gestió i Administració d’Empreses en la maquetació de la revista.

El departament de matemàtiques va entregar els premis del concurs de fotografia matemàtica als següents alumnes: Irina Surroca López, Eloi Garcia López i Martí Solà Cels.

Tot seguit, el departament de llengües també va fer entrega dels premis literaris i del concurs d’haikús.

Els alumnes premiats en el certamen literari van ser:

-L’alumna Joana Puigvert Saubi, del 2S1, en la categoria de Poemes en castellà de 1r i  2n ESO, amb el text “Un nuevo hogar”. 

-L’alumne Arià Martí Casadevall, del 2S1, en la categoria de Microrelats en català de 1r i 2n d’ESO, amb el text “L’ Àfrica, rica en moments”.

-L’alumna Alma Martín Borrego, de l’1S1, en la categoria de Microrelats en castellà de 1r i 2n d’ESO, amb el text “La luz en las cataratas Victoria”.

-L’alumna Lola Escrich Aroca, del 4S1, en la categoria de Microrelats en castellà de 3r i 4t ESO, amb el text “Viaje a África”.

-L’alumna Irina Surroca López, del 3S3, en la categoria de Microrelats en català de 3r i 4t, amb el text “Àfrica, un lloc ple de llegendes”.

-L’alumna Andrea Galán Gómez-Pardo, de 1r de Batxillerat 1, amb el text “Su voz suena a África”. 

-L’alumna Paula Mora Teixidó, de 1r de Batxillerat 1, en la categoria de Microrelats en català de batxillerat i Cicles, amb el text “L’últim vol”. 

En el concurs d’haikús, van ser premiats els següents alumnes: Ada López Serramitjana (3S1), Shulei Wang (3S2), Èrika Quiles Jordan (3S3), Laia Serra Pons (4S4), Pol Rigall Grabulosa (3S3) i Fatu Bah (3S4). 

L’acte es va acompanyar d’interpretacions musicals amb l’Enric Morató al sac de gemecs, en Guifré del Olmo i la Victoria Assenov al piano, Toni Pavelescu a la percussió i Victoria Assenov, Teodora Ilieva i Paula Freixes veu. Cal agrair la tasca d’en Yarel com a tècnic de so.