El dijous 25 de febrer, l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Comerç Internacional/ Transport i Logística va visitar l’empresa Honda Motor Europe Logístics NV  que és un dels centres d’emmagatzematge i subministrament de recanvis i motos que l’empresa Honda té a Santa Perpètua de la Moguda on també es fabrica la moto Montesa.

Aquest magatzem és un dipòsit duaner on es reben els recanvis i les motos originàries del Japó, USA, Tailàndia, Xina, Índia, Brasil i Vietnam i que en unes 20 hores arriben als concessionaris i distribuïdors del sud de França, Portugal, Espanya i nord de l’Àfrica, entre altres països.

A partir d’aquest any també gestionarà el Règim de Perfeccionament Actiu de l’empresa Montesa el qual permet importar les peces que formaran part de la moto sense haver de pagar els impostos de duanes quan aquestes motos vagin a l’exportació. Tot seguit varen fer una visita marítima a cadascuna de les terminals del port de Barcelona analitzant els diversos sistemes de càrregues i tipus de vaixells.