El passat dimecres dia 13 els alumnes de primer d’1SMXA i B vàrem llevar-nos una mica més aviat del que és habitual, ja que estàvem citats a les 7.30h del matí davant de la porta principal de l’institut on ens esperava un autobús per anar cap a la ciutat de Barcelona, concretament al costat de la UPC, per anar a visitar el superordinador Marenostrum.

Primer un guia ens va fer una introducció del que anàvem a visitar, ens va ensenyar quines prestacions tenia aquest superordinador i quan va acabar la seva explicació d’uns 20 minuts vàrem poder copsar amb els nostres ulls com de ben organitzat estava tot i també vam aprendre que per poder fer instal·lacions d’aquesta categoria has de ser molt ordenat i molt meticulós. Vàrem disposar també de temps per fer fotos com a record d’aquesta sortida i comentar què ens havia semblat el superordinador.

Un cop acabada la visita l’autobús ens va portar fins la històrica Plaça Portal de la Pau, on hi ha el mirador de Cristòfor Colom. Vam disposar d’una hora i mitjà per anar a visitar el Maremàgnum que està a tocar del port i caminar pel pont de fusta que et duia fins al centre comercial, i a un quart de dues vàrem tornar cap a l’autobús camí cap a terres garrotxines fins arribar a l’institut.

Prithvi Florensa López