Des del curs passat, hem incorporat una altra activitat de tutoria entre iguals al nostre projecte de convivència. L’activitat en concret consisteix a què un grup d’alumnes voluntaris de 4t d’ESO van a les tutories de 1r d’ESO a explicar el seu pas per l’institut i contestar les preguntes i dubtes que puguin tenir els alumnes de 1r. Les alumnes de 4t que han participat en l’activitat aquest curs són la Joana Amat, Jana Rull, Berta Roura, Mireia Reyes, Mireia Armengol, Nur Santana, Laura Mesa i Rania Saidi.

Els agraïm la seva col·laboració en aquesta activitat, molt ben valorada pels alumnes de 1r i les seves tutores, i us deixem un escrit que ens han enviat:

“En primer lloc volem donar les gràcies al centre per haver-nos donat l’oportunitat de fer aquesta activitat pels alumnes de primer.

Esperem que els hi hagi servit, ja que a nosaltres ens hauria agradat que altres alumnes ens haguessin donat informació i consells per encarar el nostre pas per l’ESO. És cert que a mesura que passen els anys vas aprenent dels errors, però sempre va bé anar preparat amb les recomanacions i consells d’alumnes que també han passat per aquesta etapa.

Estem molt contentes amb la participació dels alumnes de 1r, tots van ser molt respectuosos i estaven motivats per saber tot allò que els espera dins l’institut.
Valorem molt positivament l’experiència i la recomanem per als anys vinents.

Enviem un missatge a tots els i les alumnes de 1r: podeu comptar amb nosaltres per a qualsevol dubte!