Durant aquest estiu s’estan duent a terme dos tipus d’estades Erasmus (Carta Ampliada Erasmus per estudis superiors 2007-2013).

Una de les estades és a Derry (Irlanda del Nord) amb 4 alumnes que la varen començar el 10 de juny i que la finalitzaran el 6 de setembre. Són en Sergi Pla i en David Font del cicle formatiu de grau superior de Comerç Internacional i en Jordi Reixach i l’Ernest Puigdemont del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

nois_derry

La segona estada és a Chârtres (França) amb l’Ana Paula Coloma del cicle formatiu de grau superior de Gestió del Transport que la va començar el 24 de juny i que la finalitzarà el 13 de setembre.

ana_paula

 

Aquests alumnes que han obtingut la dotació de la beca Erasmus finançada per la Unió Europea, estan fent la Formació en Centres de Treball del currículum dels cicles formatius de grau superior en empreses estrangeres ubicades al Regne Unit i a França. Aquesta experiència és molt important i enriquidora per a la seva formació professional, lingüística i personal.

També, i per primera vegada, estem fent una mobilitat inversa on una alumna francesa, la Faisou Nazir del cicle d’Assistent a la Direcció del Lycée Silvia Monfort de Luisant, ha estat fent pràctiques a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de la nostra ciutat des del 27 de maig fins al 31 de juliol.

faisou

Els desitgem a tots una molt bona i profitosa estada!