Durant aquest estiu i per vuitè any consecutiu, 8 alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior del centre estant realitzant pràctiques en empreses estrangeres des de principi del mes de juny gràcies al finançament de les beques Erasmus atorgades pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Educación i el Departament d’Ensenyament de La Generalitat.

D‘aquests 8 alumnes, 7 han anat cap a Belfast per fer la Formació en Centres de Treball en empreses estrangeres compaginant les pràctiques del cicle formatiu amb classes d’anglès a l’International House de Belfast. La Sònia Aguilera, la Vera Teixeira i la Mari Sancho del CFGS de Comerç Internacional, en Facu LoCascio, en David Roure i l’Albert Tarrés del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i en David Àlvarez del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataformes estaran realitzant les pràctiques en empreses estrangeres fins a principi de setembre.

Per altra banda, en Marc Ferrés del CFGS de Transport i Logística està fent les pràctiques a Luisant i Barjouville, unes petites localitats al costat de Chartres, a uns 100 quilòmetres de París.

Els desitgem a tots una molt bona i profitosa estada!!!