Des del dia 15 de juny hi ha 8 alumnes de l’institut que estan fent una estada de gairebé tres mesos en un país de la Unió Europea. Aquests alumnes han obtingut una beca de mobilitat per fer pràctiques en empreses estrangeres dins el Programa Erasmus+. Aquestes pràctiques es corresponen al mòdul de Formació en Centres de Treball que tenen tots els alumnes que estan cursant Cicles Formatius de Grau Superior i seran reconegudes en la seva totalitat en el seu expedient acadèmic.

D’aquests 8 alumnes n’hi ha cinc (l’Àlex de Comerç internacional i en Joel, en Guillem, l’Èrik i en Sergi d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes) que fan la seva estada a Belfast (Irlanda del Nord) fins el dia 6 de setembre. Els podem veure a la foto davant del City Hall.

Mentre que els altres tres (l’Amani, en Kamal i en Tomàs de Comerç Internacional) estan fent la seva estada a Chartres (França) fins el dia 30 d’agost.

A banda de les pràctiques a les empreses també estan fent una molt bona immersió lingüística que és molt important pels seus estudis. Els desitgem a tots una molt bona estada.