Aquest cap de setmana els alumnes de l’INS Bosc de la Coma van acollir, amb la col·laboració de cinc famílies de l’institut Montsacopa,   23 nois i noies dels Estats Units que participaven en el programa  HOMESTAY (acollida en famílies), organitzat per l’Associació “ PEOPLE TO PEOPLE”.

Aquests nois estan fent  un viatge de descoberta d’altres realitats culturals, socials, econòmiques …  per diversos països d’Europa i, en una de les seves parades, han fet estada a la Garrotxa, a casa de diversos alumnes de batxillerat de la comarca.

Aquest grup de joves americans van arribar  divendres al vespre i van ser molt ben rebuts a la sala d’actes de l’institut Bosc de la Coma, on se’ls va oferir un petit acte de benvinguda i es va  assignar a cadascú una família acollidora.

Aquesta ha estat, per a professors i alumnes, la primera experiència d’aquest tipus, però val a dir que ha estat tot un èxit.  Durant tres dies, els joves han compartit tota mena d’activitats  organitzades per cada família (bicicleta, piscina, platja, visita a museus, excursionisme…), tot descobrint l’existència de la nostra llengua, els nostres costums i les tradicions de la nostra terra. I, per als nostres alumnes, no cal dir que  ha estat una oportunitat excel·lent per practicar l’anglès de manera intensiva, tot fent de guies als seus convidats.

Dilluns al matí, el comiat va ser molt emotiu i ple d’afecte mutu.

Des de l’institut Bosc de la Coma  donem les gràcies a tots els estudiants i a totes les famílies que han participat generosament en aquesta experiència.

americans1

americans2