Loading...
Què fem al batxillerat?2017-11-28T16:06:54+00:00
2106, 2023

ESTADA A L’EMPRESA de 1r BATXILLERAT A FRANÇA

21 de juny de 2023|

Ha arribat la segona part del projecte d’Estada a l’Empresa a França per a les nostres 5 alumnes de 1r de Batxillerat. En aquesta ocasió han sigut elles les que s’han desplaçat a Montpellier on durant 2 setmanes faran l’estada en empreses i establiments escolars de la ciutat i faran immersió amb les famílies d’acollida, en paral·lel al que havíem fet el mes de desembre amb les companyes franceses. Bon séjour à toutes et profitez bien de cette expérience!

703, 2023

Visites universitàries a 1r de Batxillerat

7 de març de 2023|

Al llarg de les diferents tutories de batxillerat, un dels aspectes claus és treballar l’orientació acadèmica i professional. Per aquest motiu, durant la setmana de Jornades d’Esport Cultura i Lleure, l’alumnat de primer de batxillerat va visitar tres universitats catalanes: UVIC, UPF i UdG. Durant aquests tres dies van rebre sessions d’orientació, van visitar les instal·lacions i les biblioteques. Finalment, també van poder realitzar tallers de diferents àmbits amb professors universitaris.

712, 2022

TORNA L’ESTADA A L’EMPRESA de 1r de Batxillerat A FRANÇA

7 de desembre de 2022|

Després de l’aturada a causa de la pandèmia, es reprèn el projecte de l’estada a l’empresa d’alumnes de 1r de Batxillerat a França.  Aquest projecte es gestiona en format intercanvi entre alumnes del nostre centre i alumnes del Lycée Nevers de Montpellier que estudien el Baccalauréat Professionnel. En aquesta ocasió són 4 les estudiants franceses que estan fent l’estada en empreses d’Olot durant aquests 15 dies i al mes de juny, 5 alumnes del nostre institut aniran a realitzar-la a Montpellier. Els desitgem que sigui una bona experiència per a totes.

2410, 2022

Xerrada  i sortida de vulcanologia

24 d'octubre de 2022|

Coincidint amb el curs internacional de vulcanologia celebrat a la Garrotxa.Amb Escoles Verdes hem organitzat al Institut Bosc de la Coma una dirigida als alumnes: de l'optativa de Biologia i Geologia de 4t ESO, de Geologia de 1r de batxillerat i de Ciències de la Terra de 2n de batxillerat.  En la sortida ens han explicat les característiques vulcanològiques de la Garrotxa, hem descobert l'entorn geològic proper a l'institut, com a protagonistes els tossols i les artigues que trobem al Parc de Pedra Tosca.   Comitè ambiental   Escola verda ( Marcos Magallanes, Eva costa, Laura Millastre)

109, 2022

Acte de reconeixement als alumnes amb les dues millors notes d’accés a la universitat per part de l’Ajuntament d’Olot

1 de setembre de 2022|

El passat 30 d’agost va tenir lloc a l’Ajuntament d’Olot l’acte de reconeixement als alumnes amb les dues millors notes d’accés a la universitat. Des de l’Institut Bosc de la Coma felicitem l’Alba Gassó Luna i la Gemma Caula Font per haver obtingut excel·lents resultats. Us desitgem molta sort en la nova etapa universitària!

Go to Top