En l’edició d’enguany de Fira d’empreses simulades “EMPRESAULA” els alumnes de segon curs de Gestió Administrativa van participar en la trobada on tenen presència centres educatius mitjançant les empreses que han creat els estudiants i a on la majoria són de Catalunya, però també van participar instituts de Castella i Lleó, Aragó, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

Les empreses creades i gestionades pels alumnes de l’IES Bosc de la Coma han obtingut el primer premi, aquest premi és un reconeixement a la feina ben feta amb alumnes molt motivats en uns moments en què l’adaptació és fonamental.

Arran de la pandèmia el format ha canviat i les presentacions de les empreses consistia en la gravació d’un vídeo de 2 minuts en els quals havien de mostrar les habilitats comunicatives, intentar superar el pànic escènic i aconseguir que l’alumnat adopti una actitud professional.
Aquesta metodologia permet aplicar noves formes d’aprenentatge, motivació i participació, podent desenvolupar actituds professionals en concordança amb les exigències de les empreses actuals.