La UVic se suma a quatre universitats catalanes en l’organització d’un nou torneig territorial de la competició de robòtica per a nens/nes de 10 a 16 anys anomenada FIRST LEGO League (FLL).

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 10 de març de 2013 al Campus de la Torre dels Frares de la UVic i és obert al públic en general. Podeu obtenir informació més detallada a http://mon.uvic.cat/eps/science-society-and-talent/first-lego-league/

Els equips de l’Institut Bosc de la Coma, Robobosc 1 (format per alumnes de 1r i 2n d’ESO) i Robobosc 2 (format per alumnes de 3r i 4rt), preparen cada divendres, a l’activitat extraescolar de Robòtica, les proves de la competició, monitoritzats per alumnes de batxillerat del centre i pel professorat de l’àrea de tecnologia.

Les proves consisteixen en:
-la presentació d’un projecte científic relacionat amb un invent que té per objectiu millorar o facilitar el dia a dia de la gent gran.
-la realització de diferents missions amb els robots de lego.
-la presentació d’un pòster indicant com s’han treballat diferents valors (per la seva confecció s’ha comptat amb la col.laboració d’ alumnes de tercer).

Des del centre els desitgem molta sort aquest diumenge!

logo2

lletres