Els alumnes de segon curs dels cicles formatius de grau superior de Comerç Internacional (CI) i de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW), i alumnes del batxillerat social varen participar en la jornada del TALENT, la TECNOLOGIA i l’EMPRENEDORIA, que es va fer entre el Palau de Congressos de la Fira de Barcelona i la cúpula Events de Les Arenes.

Una jornada per obrir la ment, conèixer innovacions, descobrir àmbits de creativitat i combinacions disruptives, unir ciència i tecnologia. Una jornada amb moltíssims temes: de la bio a la tecnologia i el disseny, de la robòtica als drons, del mòbil al big data, de la impressió en 3D als vídeojocs, l’economia col·laborativa … un espai d’oportunitats.

La nostra primera etapa: El DISCOVERY HALL. Visita a una exposició de projectes, empreses, emprenedors de diversos àmbits, especialment interessants per donar resposta a necessitats de les persones i la societat.

Segona etapa: cap a Les Arenes per participar en el CHALLENGE IMAGINE. Taller d’innovació on els alumnes distribuïts en grups havien de resoldre els reptes que se’ls varen plantejar. El poc temps disponible, treballar amb companys desconeguts i la nombrosa competència feia treballar amb pressió. L’objectiu proposar solucions i comunicar-les.

Tercer etapa: Tornada al Palau de Congressos per al MEET INSPIRATION. 21 joves emprenedors varen exposar els seus projectes i experiències personals. Producte o servei, com va sorgir la idea, desenvolupament, formes de finançament no tradicionals, … tot plegat embolcallat amb il·lusió i energia que encomanava ganes de fer i crear.

 

Una molt bona experiència !