El passat 30 de novembre els alumnes d’Economia de l’Empresa de primer de batxillerat vam participar a la segona edició de l’iFest a Barcelona. Aquest any, aquesta activitat es portava a terme al Palau Sant Jordi, que va ser ocupada per més de 6.000 joves que, com nosaltres, van anar a Barcelona per participar en aquest joc organitzat per Imagine.

Durant el matí vam escoltar diverses xerrades de diferents emprenedors que ens van ensenyar a ser creatius, innovadors i a trencar esquemes, però també que les idees més innovadores són moltes vegades molt senzilles i que no s’ha de tenir molts coneixements per tenir una gran idea. També vam participar en un joc interactiu amb el mòbil que ens va permetre descansar una mica després de tantes xerrades.

Un cop vam haver dinat, va arribar l’hora d’aplicar tots els coneixements que havíem après al matí en el nostre propi projecte. Tres representants del nostre grup van baixar a pista, i amb l’ajuda dels companys que estaven a les grades van desenvolupar un projecte a partir d’un repte que proposava Imagine.

Va ser una gran experiència que ens va introduir al que segur que formarà part del nostre futur.