INFORMACIÓ, 28/2/2018  a les 19:00

Finalment s’anul·la l’activitat de “bicicletada” prevista en les Jornades. Els alumnes d’aquesta activitat faran sortides a peu al voltant del centre per “tocar” la neu que ha caigut avui (si és que no plou). Es recomana portar roba de recanvi per si es queda molt moll.

 

INFORMACIÓ, 28/2/2018  a les 17:30

Sembla que les previsions s’estan complint i a hores d’ara ja comença a ploure i la nevada comença a desaparèixer.

Davant la situació excepcional que hem viscut aquest dimecres 28 de febrer, els informem de la situació pels dos dies de Jornades d’Esport, cultura i Lleure que queden.

En el cas d’ESO:

 • Esquiada:
  • Se sortirà demà dijous a les 6h del matí.
  • Es dinarà directament a les pistes d’esquí (no cal que portin dinar).
  • No s’anirà a la sortida a la piscina com estava previst.
  • Es tornarà el divendres segons la previsió inicial.
 • Activitats que es fan a l’institut mateix: ballem, cuina, scrapbook, robòtica, taller de riure, màgia, escacs, DJ, pàdel Indoor (les Preses), etc.
  • es preveu que es facin en l’horari previst
 • En la resta d’activitats previstes a l’exterior, si el temps no permet dur-les a terme, els alumnes es distribuiran en algun dels tallers que es fan a l’interior.

Pel que fa al transport escolar a hores d’ara està previst que n’hi hagi, ja que no tenim cap avís del Consell Comarcal que ens digui el contrari.

Pel que fa al batxillerat i cicles formatius:

 • Es realitzaran les activitats programades pel dijous i pel divendres.

 

En qualsevol cas, els preguem que estiguin atents al web del centre per a notificacions urgents de darrera hora que hi pogués haver.

Aprofitem també aquest correu electrònic per fer-los arribar informació referent als alumnes de tercer d’ESO que són a Irlanda:

L’escola Apollo ens ha comunicat que seguint directrius de les autoritats locals degut a la situació metereològica (forta tempesta de neu), han decidit tancar l’escola demà anul.lant classes i totes les activitats programades fins a nou avís. Ens aconsellen que els nostres alumnes restin a casa amb les famílies. 

Actualitzarem la informació diàriament a la pàgina web. Per acabar, volem transmetre-us la bona impressió que els vostres fills i filles han causat tant a l’escoles com a les famílies. Nosaltres també compartim aquesta opinió. Són un gran grup.

 

Atentament,

 

 

Equip directiu.