Al llarg de tot el matí de dimecres dia 13 d’abril, es va celebrar la JORNADA DE DELEGATS del centre.

La jornada va anar a càrrec de Jordi Vegas, exalumne del centre i especialista en dinamització de grups.

El primer objectiu que s’havia fixat era el de cohesionar el grup, entre els diferents alumnes dels consells de delegats del centre (ESO i postobligatoris). Gràcies al grau alt de participació i motivació, aquest objectiu de seguida va quedar ben assolit. Es va treballar també  la participació activa en dinàmiques i reflexions que ajudessin a millorar la figura del delegat, el lideratge i la feina del dia a dia de l’institut i, també,  a reflexionar sobre el que representa ser persones compromeses amb la societat.

La jornada la va tancar l’equip directiu amb una  activitat de recollida  de  propostes i valoracions realitzades al llarg de la sessió.

La feina de la jornada no s’acaba aquí, l’equip directiu  transmetrà  a la resta de professorat les conclusions, propostes i valoracions i  es treballarà per donar  resposta a les demandes formulades per l’alumnat,  a través dels consells de delegats.

Els  delegats tenen la feina de portar la informació a les respectives tutories, i poder ensenyar i fer alguna dinàmica que els hagi resultat molt enriquidora. A més, també han d’informar els seus companys  de grup de les conclusions generals recollides a la Jornada.

La valoració final és  molt positiva, tant a nivell de dinàmica com de contingut. La conclusió final és que la Jornada és una de les activitats que serveix per fer el centre més participatiu i de tots.