El dissabte, 30 d’agost, es va portar  a terme l’acte de reconeixement als joves de la ciutat, concretament dos de cadascun dels quatre centres de secundària de la ciutat, per part de l’Ajuntament.  L’objectiu d’aquest acte és fer un reconeixement als alumnes amb el millor expedient acadèmic de batxillerat i de la fase general de les PAU.

L’acte es realitzà al Saló de Plens de l’Ajuntament i després de la benvinguda per part de la regidora d’Educació, la sra. Núria Fité, i del parlament de l’alcalde, el sr. Josep Maria Coromina, es va fer entrega de l’ala de la ciutat als joves reconeguts. Van signar també al llibre jove d’honor de la ciutat.  Era un acte obert al públic al qual van assistir  familiars, amics, regidors i representants dels centre.

A totes dues, enhorabona! La feina ben feta i constant dóna els seus fruits!

millorsnotes

millorsnotes2

Volem  felicitar    de nou  Laia Casas perquè ha estat una de les alumnes distingides per la Conselleria d’Economia i Coneixement pels seus excel·lents resultats a les PAU.  El passat 21 de juliol es celebrà l’acte corresponent a l’Auditori de Barcelona, en què  s’atorgà aquest distintiu a tots aquells alumnes catalans que havien obtingut una nota igual o superior a 9. En el cas de la Laia la seva nota va ser de 9,5.