L’alumna de 2n de batxillerat científic,··ROSER OBRADOR,··ha rebut el 1r premi de l’àmbit sanitari, en la 2ª edició del Premis Jordi Pujiula pel seu treball de recerca titulat,··IMATGES CEREBRALS NO DESITJADES: EL TETRIS EN TÉ LA SOLUCIÓ.

Es tracta d’·un completíssim treball teòric i pràctic en el que l’autora es fixa com a objectiu esbrinar si jugar al Tetris pot reduir el nombre de “flashbacks”, que pot tenir una persona després d’haver viscut algun tipus d’experiència traumàtica. El treball fou tutoritzat pel professor de biologia Marcos Magallanes.

El guardó li va ser entregat el dissabte dia 18 de maig a l’Orfeó Popular Olotí per part de la Sra. Josefina Felisart, directora mèdica de la Fundació Hospital de Sant Jaume de la nostra ciutat, dins l’acte de lliurament dels premis. En el mateix acte es lluirà també un accèssit als treballs de les alumnes:

LÍDIA BANÚS – “la llet d’euga” – de l’àmbit sanitari.

iMARTA PLANA FERRÉS – “la química que s’amaga als fogons” – de l’àmbit de les ciències ambientals.

Tota la comunitat educativa de l’ Institut Bosc de la Coma felicitem a la Roser, la Lídia i la Marta pels reconeixements aconseguit alhora que les desitgem molta sort en el camí que emprenguin en el seu futur. Enhorabona!

roser1

pujiula2