Ja tornem a tenir aquí Lluèrnia, el festival de llum i foc. Aquest serà el tercer any que hi participem  des del Bosc de la Coma.
A partir de les 6 de la tarda del  dissabte dia 12 de novembre podreu anar a veure una exposició de làmpades d’alumnes del nostre institut.

A les hores de taller de la matèria de tecnologia, els alumnes de segon d’ESO han construït  làmpades de tauleta de nit o per penjar al sostre, fetes amb materials diversos, i,  sempre que ha estat possible, amb materials reciclats. La característica diferencial d’aquest any respecte als altres és que hem fet servir el color blanc per a les pantalles.

Això ha donat més lluminositat, i encara més en aquells casos que s’hi ha afegit algun detall vermell per donar-li més vida. Després de manifestar la seva creativitat en el disseny dels aparells, els alumnes han fet un circuit elèctric bàsic amb un interruptor a partir dels esquemes elèctrics estudiats  a classe.

La ubicació de l’exposició del nostre centre és el Racó de la Font, al final del carrer dels Sastres, darrera l’església de Sant Esteve.

Esperem que agradi a tothom i que contribueixi a ser una llum més en el cel de Lluèrnia.