El dilluns 30 d’octubre hem celebrat la lliçó inaugural al nostre centre.

Enguany s’ha destacat la cultura de l’esforç per tal de superar tots aquells reptes que ens proposa la vida. I per explicar-nos aquest valor, el de l’esforç, hem pogut gaudir de la Núria Picas, bombera i corredora de muntanya, en què destaca per varis títols de campiona del món d’ultra trail, però sobretot per haver guanyat aquest mateix 2017 l’Ultra Trail du Mont Blanc, la cursa per excel·lència d’aquest tipus de proves.

La Núria ens ha encomanat la seva il·lusió, passió i satisfacció per allò que ella fa. Ha fet un repàs per la seva trajectòria, des dels seus inicis fins a dia d’avui. Ens ha comentat com la seva projecció és va veure truncada per una greu lesió al peu, però que amb molt de sacrifici i esforç va poder superar. Al llarg de la seva carrera ha obtingut molts èxits i els ha volgut compartir amb els nostres alumnes, tot comentant-los que allò que es proposin ho poden aconseguir, amb voluntat i dedicació.

Els alumnes han fet diverses preguntes a l’oradora, generant debat i criteri. Ha estat una activitat molt ben valorada i que tothom n’ha gaudit molt.

Moltes gràcies, Núria!