L’alumna de segon de batxillerat Mireia Obrador i Font ha obtingut un premi d’Economia i Empresa de la Universitat de Manresa pel seu treball de recerca GRUP INDITEX, UN MIRACLE?, tutoritzat per la professora Pilar Berga i Colom.

L’autora d’aquest treball ha intentat esbrinar els secrets de l’èxit de les empreses tèxtils capdavanteres a nivell mundial a partir del cas d’Inditex. El treball analitza la cadena de valor de l’empresa, el seu sistema financer, la implantació internacional, l’oferta segmentada, l’aparadorisme, l’ús de les noves tecnologies o l’aposta pel mercat asiàtic, entre d’altres aspectes.
En l’acte de lliurament de premis, que tingué lloc el dia 27 de maig a la seu de la FUB (Fundació Universitària del Bages), se li feu entrega d’un diploma de reconeixement i un xec de 300 euros.
Tota la comunitat educativa de l’ Institut Bosc de la Coma felicitem a la Mireia pel reconeixement aconseguit alhora que li desitgem molta sort en el camí que emprengui en el seu futur. Enhorabona!
mireia2
mireia1