En la competició Joc de Borsa organitzat per la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i Renta4, han participat 795 alumnes de secundària i Marc Pont Bartolí, alumne dels cicles de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, ha aconseguit el primer premi, un ordinador. Compromís i regularitat en les accions han estat la clau de l’èxit.

En les Olimpíades d’Economia -competició dirigida a l’alumnat de segon de batxillerat que han cursat la matèria d’Economia de l’empresa- organitzades en la fase local per la UdG, Laia Muñoz Capmany ha quedat classificada en tercer lloc i passa a la fase nacional que se celebrarà a la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla els dies 20, 21 i 22 de juny de 2022. En la competició es varen examinar 68 alumnes d’un total de 14 centres, instituts públics i privats, d’arreu de la província de Girona.

Felicitats als dos pels resultats obtinguts!!

En les imatges diferents moments del lliurament de premis a la Sala de graus de la Universitat de Girona el passat divendres 20 de maig.