Les Olimpíades d’Economia és una competició organitzada per les universitats i dirigida a l’alumnat que cursa la matèria d’Economia de l’empresa a 2n de batxillerat. El 24 de març es varen fer les proves a la demarcació de Girona, i s’hi varen presentar 68 alumnes de 14 centres de diferents poblacions de la província, instituts públics i centres privats. La Laia ha quedat classificada en tercer lloc i ha obtingut com a premi un val de la cooperativa escolar Abacus per valor de 100 euros. D’altra banda, passa a la fase estatal que enguany es farà a la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla els dies 20, 21 i 22 de juny de 2022.  Els tres primers classificats, juntament amb la Laia, dos alumnes del centre Belloc de la ciutat de Girona, viatjaran amb totes les despeses de viatge i estada pagades a la capital andalusa, acompanyats d’una professora de la UdG per participar en la fase nacional de la competició, i en les activitats que se  celebraran. 

L’Institut felicita la Laia pels bons resultats obtinguts i l’encoratja a continuar en la mateixa línia en les proves a Sevilla.

En les imatges diferents moments del lliurament de premis a la Sala de graus de la Universitat de Girona el passat divendres 20 de maig.