El dimecres 25  de novembre els alumnes de primer dels cicles formatius d’Administració i finances, de Comerç internacional i d’Administració de sistemes informàtics en xarxa, varen participar, juntament amb alumnes d’altres instituts i centres docents de la ciutat, en l’actiivtat Parlem d’emprendre amb els joves en el marc de la 1a setmana de l’Emprenedoria, organitzat per l’Institut de Promoció Municipal d’Olot.

Sis joves emprenedors varen compartir amb els estudiants les seves experiències professionals i personals en el desenvolupament de projectes empresarials innovadors i de creació d’empreses.

Il·lusió, passió, esforç, voluntat, perseverança, implicació i resiliència varen ser els aspectes destacats i recomanats pels emprenedors. També es varen remarcar com a essencials una formació acadèmica sòlida, aprendre de les experiències personals i vitals, i una mentalitat oberta i actitud proactiva. Tot això permet desenvolupar les capacitats d’empatia i creativitat que són imprescindibles per a captar les necessitats de les persones i poder detectar oportunitats de negoci.