Els alumnes dels diferents perfils del PTT Garrotxa, durant aquest primer trimestre, han realitzat diversos microprojectes amb col·laboració amb diferents entitats de la ciutat.

Els alumnes del perfil d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic han dissenyat i confeccionat l’aparador de la botiga Integra, botiga oficial de la UEOlot, que aquest any celebra el centenari de la seva creació.

Els alumnes del perfil l’Auxiliar de Fabricació Mecànica i Instal·lacions Electrotècniques han col·laborat amb el festival Lluèrnia en les obres DeLigth de Manel Quintana, i Il·lumina’t de Marc Lorente.

Els alumnes del perfil d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració estan immersos en la creació d’una tapa que possiblement formarà part del Patòdrom 2022 que es realitzarà a finals de maig a la ciutat d’Olot.

El PTT Garrotxa, amb aquestes col·laboracions, teixim una xarxa de relacions i sinergies amb diferents entitats de la ciutat i de la comarca. Amb els objectius de posar en pràctica els diferents continguts de la Formació Professional de cada perfil i donar-nos a conèixer com a un projecte que porta ja 25 anys compromès amb la tasca educativa dels joves. Que no és cap altre que aconseguir que millorin els seus aprenentatges per tal que puguin reenganxar-se al sistema educatiu reglat o bé inserir-se laboralment.