Aquest curs tan peculiar i marcat per la pandèmia de la Covid’19 des del PTT de la Garrotxa, hem volgut que el Projecte Integrat tingui també un objectiu especial.

Els tres perfils que formem part del PTT de la Garrotxa hem estat treballant al llarg del curs per tal de poder agrair a tots els professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa la seva tasca incansable enfront de la Pandèmia. Hem tingut la col·laboració per a realitzar aquest projecte de serveis del territori on hem connectat els diferents sabers.

Ho hem fet posant en comú els diferents coneixements adquirits al llarg del curs i que ha tingut com a resultat final l’entrega de tot aquest material elaborat pel nostre alumnat el passat 21 de juny al recinte del mateix hospital. Ja des de la setmana passada al “Hall” del propi hospital es pot veure l’exposició on s’observa l’evolució de les tasques fetes pels nostres alumnes.

Hem estat rebuts per diferents professionals de l’hospital als quals hem explicat quin ha estat el nostre objectiu i hem fet l’entrega simbòlica dels objectes resultants del projecte. La resta de material ha estat entregat a les diferents seccions de l’hospital on cada secció farà el seu repartiment per tal de que cada professional de l’hospital pugui rebre el nostre petit agraïment.

Estem molt contents del resultat final del Projecte Integrat d’aquest curs ja que des del propi hospital ens han comunicat que ara que la situació s’està estabilitzant hem de poder cuidar aquelles persones que més ens han cuidat al llarg d’aquests dos anys. Aquest era el nostre objectiu i aquestes paraules són de gran vàlua per a nosaltres.

Aquests doncs vol ser un senzill homenatge a tots els professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa que amb el seu coratge, esforç i determinació ens han cuidat tan al llarg d’aquests dos anys.

Moltes Gràcies

Alumnes i docents del PTT de la Garrotxa