El dia 28 d’abril es va disputar la final del concurs PROGRAMAME 2021 amb 294 alumnes que formaven 98 equips, de 52 centres educatius diferents de tota Espanya. Donada la situació de pandèmia, aquesta vegada tots els centres participants van ser seu del concurs, amb una connexió simultània centralitzada a la Universidad Complutense de Madrid i emesa en línia per Youtube.

El concurs d’aquesta edició va plantejar 11 problemes que els alumnes havien d’analitzar i resoldre en 3 hores, tot comprovant la seva solució enviant-la a un servidor que en validava si era correcta. El nostre institut va presentar 2 equips: Els Carbassots,  equip format pels alumnes de 2n DAW Marc Bellavista, Arnau Coromina i Daniel Prieto; i l’equip StarWars, format pels alumnes de 1r DAM, Pau Garcia, Dídac Gracian i Eloi López. L’equip Els Carbassots va quedar en una molt bona 16a posicío, resolden 5 problemes i empatats, per tant, amb l’11è equip. L’altre equip, StarWars,  va quedar en una meritòria 51a posicó. A nivell de centres, el nostre va quedar en 5a posició entre els centres catalans i 13è a nivell espanyol.

Podeu consultar tots els resultats finals i els problemes  clicant aquí

Aquesta és la desena edició del Concurs Programame i la novena en la qual l’Institut Bosc de la Coma hi participa, on cal destactar que hem sigut el centre català que més vegades ha participat a la final, amb una 2a posició com a millore resultat el curs 2016-2017.

Destactar a més, que el nostre centre és un dels instituts coorganitzadors de la fase classificatòria presencial a nivell de Catalunya, que el curs passat i aquest no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia.