Els “Premis ImpulsFP” són un un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió…en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.

Aquest concurs consta de 3 modalitats principals: 

  • Emprenedoria, on es valoren projectes emprenedors de CFGM, CFGS i PFi

  • Innovació, on es valora la innovació duta a terme per donar resposta a una necessitat d’un usuari/entitat

  • Excel·lència professional, on es valora l’acció docent a través de projectes d’innovació pedagògica i excel·lència professional.

El nostre institut ha estat premiat i reconeguten les tres modalitats:

  • 1r PREMI en la modalitat d’Excel·lència professional docent, per la proposta “OlotTech, sinergies entre volcans” (https://olottech.boscdelacoma.cat), dels companys del Departament d’Informàtica. OlotTech va ser un esdeveniment que es va dura a terme el març del 2020, just abans de la declaració de l’estat d’alarma a causa de la COVId-19, que es va crear amb l’objectiu d’oferir un punt de trobada entre els professionals del sector informàtic de la Garrotxa, i crear sinergies entre els alumnes, exalumnes i departaments TIC de les empreses de l’entorn.

  • 2n PREMI en la modalitat d’Innovació, en la subcategoria de PFI, gràcies a la proposta de projecte integrador, “Connectem!“, de les companyes i companys del PFI-PTT la Garrotxa, estudis adscrits al nostre centre, on a través dels diferents mòduls formatius de les especialitats que s’hi imparteixen, duen a terme un acte de reconeixement als sanitaris de l’Hospital d’Olot per la feina feta durant la pandèmia.

  • ACCÈSSIT, en la modalitat d’Emprenedoria, projecte “KalCyum“, que van desenvolupar dos alumnes del CFGS de Comerç Internacional del curs passat, en Sunraj Singh Thandi Virk i en Joan Ferrés Barragan, on elaboren un pla d’empresa molt acurat per a l’exportació de Carbonat Càlcic a diferents mercats mundials. 

El jurat va destacar la qualitat de totes les propostes presentades per tots els centres.

Des del centre volem felicitar a tothom que, d’una manera o altra, ha participat en les propostes.