Dos premis i un accèssit pels projectes finals de Cicles Formatius de l’Institut Bosc de la Coma en els premis Salvador Reixach i set finalistes en la categoria de Treballs de Recerca de Batxillerat.

El dissabte 7 d’octubre va tenir lloc el lliurament de premis de la XVII edició dels Premis Salvador Reixach. En el bonic marc de l’església del Santuari de Santa Maria dels Arcs a Santa Pau, es va reconèixer la feina de set Treballs de Recerca de Batxillerat i tres Projectes Finals de Cicles Formatius.

En el cas dels Projectes Finals de Cicles Formatius es van premiar tres treballs i es van atorgar dos accèssits. Les alumnes del nostre centre Diana Bondzyukh i Marta Berenguer van rebre el premi en la categoria d’Emprenedoria amb el seu treball “Arbor Vitae, cerimònies laiques”. En la mateixa categoria, l’Anna Montijano i la Daniela Casas van obtenir un accèssit pel treball “Locksea”. En la categoria d’Anàlisi i Gestió es va premiar el projecte “Exportació d’olis corporals” de Sara Arjona i Jasmeet Kaur, totes dues també representants del nostre institut.

Pel que fa als Treballs de Recerca, les alumnes Laia Amat, Emma Castells, Laura Coll, Maria Juvé, Berta Molas, Blanca Viñas i l’alumne Adán Perea varen resultar finalistes amb els treballs: “Realitat científica o ficció: s’assemblen com la nit i el dia?”, “La influència catalana a la recerca del Sant Greal”, “Detecció i intervenció de les altes capacitats a Olot”, “Delinqüència juvenil o problema social?”, “Els clàssic literaris: des de sempre i per sempre”, “Qui sait. Diari d’un curtmetratge”, “Catàleg de la faràndula olotina”.