Molt bon paper dels alumnes dels cicles formatius i de batxillerat en els premis Salvador Reixach.

http://www.elgarrotxi.cat/video-gran-afluencia-de-public-als-premis-salvador-reixach/

-Helena Sargatal, Gurpinder Singh Nagra i Joana Bofill, guanyen el primer premi  amb el treball d’Exportació de morter blanquejador al Marroc, GACI, SL.GARROTXA CIMENTS, elaborat com  a projecte final dels cicles formatius de Comerç internacional i de Transport i Logística.

-Yesenia Pérez i Cristina Benchea guanyen l’accèssit amb el projecte final del cicle formatiu d’Administració i Finances Residència d’animals “ELS PELUTS” per la seva originalitat.

-Gregorio A.Ramos i Armani Soebarjo, del cicle de Comerç internacional, varen ser també finalistes amb l’Exportació d’un set de llençol protector i funda de coixí a Mèxic.

En la categoria de treballs de recerca varen ser finalistes:

-En Pau Soler, va desenvolupar el Projecte d’un campus de futbol a La Garrotxa per a l’aprofundiment de la pràctica esportiva.

-La Maria Rosselló, amb Bits moda artesana, planteja tot el procés de creació d’una col·lecció de moda.

-L’Emma, amb Qui pren les nostres decisions: ètica, publicitat i neuromàrqueting, va analitzar de quina manera les accions publicitàries de les marques comercials influeixen en els nostres hàbits de consum.

-La Cristina, amb De la pantalla a les nostres mans, va analitzar la importància de la publicitat i l’impacte de la televisió en els nostres comportaments de consum.

Enhorabona a tots pel reconeixement.