El 22 d’abril vam presentar la revista de l’institut Bosc de la Coma, durant la celebració de la diada de Sant Jordi.
 
Gràcies a en Yarel, que va ser el tècnic de so durant tot el matí, les actuacions dels alumnes van amenitzar una vetllada entranyable, tenint en compte que, després del parèntesi de la pandèmia, podíem tornar a celebrar una diada de Sant Jordi amb normalitat, al pati del centre.
 
La comissió de la revista dona les gràcies a tots els alumnes que hi van participar amb les seves interpretacions artístiques, especialment a l’Enric Morató i la Victòria Assenov, que van tocar peces de Beethoven i Mozart al piano, entre altres; a les alumnes Heura Oliva, Fabiana Nikolaou, Anna Casals, Joana Puigvert i Ainhoa Salavedra, que van cantar i/o llegir poemes, així com a tot l’alumnat de primer d’ESO, que va participar de la coreografia de percussió corporal, amb la cançó “La gent que estimo“, sota la batuta de la professora de música Adriana Planagumà.
 
Dos representants del grup de CFGM de Gestió i Administració d’Empresa també van participar en l’acte i van explicar la seva tasca en la maquetació de la revista, juntament amb els professors Joan Fernandez i Rosa Plana.
 
Gràcies a tothom que, d’una manera o altra, ha aportat el seu granet de sorra perquè la revista d’aquest any hagi arribat a bon port, amb un format digital molt adient als temps que vivim. Esperem que en gaudiu!
 
 
Irene Tarrés
Coordinadora de la revista