El passat dijous 28 d’abril, sis alumnes de primer curs del CFGS de Desenvolupament d’aplicacions web van participar a la final estatal del concurs de programació “ProgramaMe”.

En aquesta edició, igual que el curs passat, la modalitat ha estat exclusivament en línia, donada la situació encara present de pandèmia. Hi van participar un total de 140 equips de 49 instituts d’arreu d’Espanya. El nostre institut hi era representat per dos equips de tres alumnes. Un equip format per l’Àlex Calvo, l’Oussama Razzouk i en Víctor Flores, i l’altre format per en Bernat Pujolriu, en Guillerm Barris i en Jan Estrada.

Els dotze equips millor classificats van obtenir una medalla. L’equip de l’Àlex, l’Oussama i en Víctor va aconseguir una medalla de bronze en quedar classificats en onzena posició (empatats amb quatre problemes resolts amb els sisens classificats). Entre els equips catalans, van quedar en quarta posició, i entre els de la província de Girona, segons, empatats amb els de Palamós.

Des de l’institut volem felicitar a l’alumnat participant per aquests grans resultats i els animem a participar-hi el curs vinent!