La setmana d’acollida dels companys del projecte ERASMUS+ CULTURE EN VIE, ENVIE DE CULTURE, LIVE CULTURE, LOVE CULTURE ens ha deixat un bon grapat de bons moments viscuts entre tots.

Els 31 alumnes de 3r d’ESO del nostre centre han actuat d’amfitrions dels 25 companys dels 3 centres europeus: Marly (França), Ballyhaunis (Irlanda) i Saint-André (La Réunion) tot recordant l’absència dels companys de Norcia (Itàlia) que no han pogut realitzar el viatge.

Des de la rebuda al nostre centre, la projecció del projecte a la televisió local, la rebuda a l’Ajuntament d’Olot i a l’oficina de Turisme i les diverses sortides i activitats que hem dut a terme aquesta setmana, ens han acostat i creat uns bons lligams amb tots els companys europeus amb qui cooperarem durant els 2 cursos del projecte.

Caminades als volcans i immersió al parc natural de la Zona volcànica de la Garrotxa, rutes en bicicleta enmig la natura humida, degustació de productes locals, immersió en la nostra música, cultura, espectacles i dansa tradicionals, jocs cooperatius de descoberta de les nostres viles, tallers artístics, lúdics i artesanals, reconeixement de la natura i espècies autòctones i una multitud de moments per recordar.

Volem agrair especialment a tothom que ha ajudat a fer de l’estada una vivència molt enriquidora per tots.
I ara toca plasmar-ho tot i treballar interactivament a través de la plataforma Etwinning i preparar-nos per a les properes mobilitats.

Podeu veure l’àlbum de fotografies a https://photos.app.goo.gl/7wQZizMc4rJe94jP9

Notícia a garrotxadigital.cat